Concert bij Koor Chantez in Oirsbeek

Op zondag 2 juli 2023 waren we met Vocalgroup Mes Amie te gast bij Koor Chantez voor hun 40-jarig
bestaan. De locatie van dit zomerse openluchtconcert was prachtig en sfeervol: de binnenplaats van een gerestaureerde boerderij.

Vocalgroup Mes Amie en Ascension uit Maastricht te gast bij Koor Chantez

Ook collega-koor Ascension uit Maastricht ook te gast. Na de mooie opening door Koor Chantez was het de beurt aan Vocalgroup Mes Amie. We hebben liederen gezongen uit ons vorige project en gaven alvast een sneak preview voor ons volgende project: Music at the Museum, dat we in juni 2024 opvoeren. 

Enthousiast publiek

Het publiek was enthousiast en tijdens de Beatles-medley werd er enthousiast meegeklapt! We hebben genoten van een zeer geslaagd optreden met heel veel positieve reacties van de andere koren en aanwezige luisteraars.

Grote variatie in koren

Na ons optreden volgde een mooi optreden van onze collega’s van Ascension uit Maastricht. Het was extra leuk om elkaar te
ontmoeten tijdens dit openluchtconcert, omdat we op 17 december 2023 elkaar weer treffen tijdens een optreden in de Walburgakerk in Amby met Harmonie St. Walburga.

Mooie afsluiter van het seizoen!

We hebben genoten van de verschillende koren die allemaal met veel plezier en passie hun muziek ten gehore brengen. Een mooie afsluiting van het seizoen!

Concert Oirsbeek 02-07-2023

Reageer
Plaats een reactie