Zondag 25 juni 2023 was een van de warmste dagen van het jaar. Na maanden van repeteren waren we er helemaal klaar voor om de inwoners van Den Bosch te trakteren op een mooi openluchtconcert op de Markt.

Concertreis Vocalgroup Mes Amie naar Den Bosch

Onze laatste concertreis was alweer even geleden: in 2019 gingen we naar Leuven, waar we genoten van de mooie stad en zongen op verschillende plekken. We vertrokken al vroeg in de ochtend vanaf de Amyerhoof naar de Brabantse hoofdstad. De bus was goed gevuld met maarliefst 50 leden! Onderweg zongen we het concertreislied en werd er gekiend. De stemming zat er al meteen goed in!

Op pad door Den Bosch

Toen we in Den Bosch aankwamen, wachtte ons meteen een verkoelende activiteit. We gingen met de rondvaartboot over de Binnendieze om Den Bosch van de historische kant te bekijken. Na de boottocht wandelden we naar Grand Café Silvia Ducis, waar een goed verzorgd lunchbuffet op ons wachtte. 

Zingen voor het stadhuis

Na de lunch was het tijd om ons klaar te maken voor ons openluchtconcert voor het stadhuis. Om 14.30 waren we omringd door vele inwoners en ook familie en vrienden van koorleden, die aandachtig luisterden naar ons optreden. Er werd zelfs meegezongen en geklapt, er hing een gezellige sfeer. Na het eindapplaus gaven we nog een toegift en daarmee kwam ons optreden tot een mooi einde. 

Een geslaagde dag!

Na het concert kon iedereen nog zelf Den Bosch verkennen en om 18.00 uur stapten we weer moe, maar zeer voldaan in de bus terug naar Amby. Op de terugweg zetten we Henny en Maria in het zonnetje voor de organisatie van deze concertreis. Als verrassing kregen alle leden nog een lekkere Bossche bol. Het was een prachtige - en heel warme - dag, waar we allemaal van hebben genoten!

 

Reageer
Plaats een reactie