NIeuws

Kerstwandelingen 2022

Elke 2 jaar organiseren we onze unieke kerstwandelingen. Een groot project waar we steeds weer met veel plezier naartoe leven. In december 2022 organiseerden we na een aantal jaar afwezigheid door corona eindelijk weer nieuwe kerstwandelingen. Het thema: The Wizard of Amie!


Kerstwandelingen in Amby

Onze kerstwandelingen in Amby zijn altijd heel populair. De meeste kaarten zijn binnen enkele uren uitverkocht. Zeker voor de wandelingen die we op vrijdag en zaterdagavond organiseren. Dit keer hadden we een primeur: kinderwandelingen op zondagmiddag. Ook die bleken een groot succes te zijn! Tijdens de kerstwandelingen neemt een verteller de groep wandelaars mee door Amby. Onderweg komen ze verschillende taferelen tegen, luisteren ze naar mooie muziek en krijgen ze wat lekkers.

The Wizard of Amie

Het thema in 2022 was The Wizard of Amie, gebaseerd op The Wizard of Oz. Doortje, de Blikken Man, Stroman en de Leeuw gaan samen op weg naar de Tovenaar van Amie, die Doortje kan helpen om weer thuis te komen. Onderweg beleven ze allerlei avonturen, moeten ze gevaren trotseren en sluiten ze een hechte vriendschap. 

Hartverwarmend in de vrieskou

Tijdens de wandelingen op vrijdag- en zaterdagavond bereikten we temperaturen van -7° C. Dat was voor onze leden soms best even aanpoten, maar onze verbondenheid en het plezier wonnen het van de kou. De wandelaars hadden zich warm aangekleed en genoten van de bijzondere ervaring. De reacties en het daverende applaus na elke wandeling waren hartverwarmend!

Wil je ook meedoen aan de kerstwandelingen van 2024? Word dan nu al lid van ons koor, zodat je op tijd meedoet aan de repetities! Lees hier meer over lid worden!